Boka boende

Lediga tjänster

 

Två receptionister

Vi söker nya stjärnor till vår reception

Är du ute efter ett serviceinriktat och socialt sommarjobb?
Vi behöver utöka vårt team inför kommande sommarsäsong 2021 och söker nu 2 receptionister till vårt hotell i city, Crystal Plaza Hotel.

Tjänsterna är på deltid ca 70%, under veckorna 23-33 var av den ena av tjänsterna är nattreceptionist. Där arbetar du varannan vecka på natten. Den andra tjänsten är dag/kväll receptionist då arbetar du blandat för- och eftermiddagar, vardag som helg.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service, och som har fyllt 20 år.Tjänsterna är på deltid, ca 70%, under veckorna 23-33 och du jobbar natt eller blandat för- och eftermiddagar, vardag som helg. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception och arbetat i ett hotellsystem tidigare.

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system.

Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är noggrann, flexibel, har stor ansvarskänsla och känner dig trygg i att arbeta självständigt då du är ensam på vissa bemannade arbetspass. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Datorvana, samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team? Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Johanna Korsgren Hagen, Operation Manager.

Vi tar endast emot ansökningar per mail.
johanna@excellencehotels.se